Nová struktura výdělků v Praze s platností od 12.02.2024

Nová struktura výdělků v Praze s platností od 12.02.2024

Vážení partnerští kurýři, rádi bychom vás touto cestou informovali o nové struktuře výdělků, která bude platná od 12.2.2024 a zajistí spravedlivější nastavení vašich výdělků vzhledem k času, který v rámci doručování jednotlivých objednávek strávíte.

Násobení všech částí vašeho výdělku

V porovnání se současnou strukturou výdělků se budou nově násobit všechny části vašeho výdělku (vyzvednutí, doručení a každý ujetý kilometr) a ne pouze sazbu za vyzvednutí. V průběhu dne se vám tak více vyplatí i objednávky s delší trasou doručení. Zároveň doporučujeme častěji sledovat tabulky s časy a zónami s navýšením výdělků (modrá, žlutá a růžová tabulka), které budou využívány i nadále.

Dodatečné navyšování výdělků formou tzv. „Násobků“

Společně s novou strukturou výdělků spustíme také funkci, která vám bude celkový výdělek automaticky zvyšovat nad rámec výdělků popsaných v předchozím odstavci (po navýšení dle barevných tabulek).

Automatické zvýšení výdělků můžete očekávat především v časy, kdy jsme dosud jednorázově navyšovali minimální výdělky.

Před příchozí objednávkou uvidíte upozornění na zvýšenou poptávku a hodnotu, kterou se vynásobí váš výdělek nad rámec standardního výdělku. Díky této funkci, budete mít v každou denní dobu jistotu, že váš výdělek odpovídá aktuální poptávce.

Výdělek za objednávku se bude nově skládat z těchto základních sazeb:   Odměna za vyzvednutí objednávky z jedné lokality – 25 Kč Odměna za doručení objednávky na jednu lokalitu – 8 Kč Odměna za každý ujetý kilometr – 9 Kč Modelový příklad u objednávky v 11.30 s doručením na 4 km:
V porovnání s aktuální strukturou výdělků si u modelového příkladu vyděláte o 23.8 Kč víc!

Navýšení ve všech zónách naleznete na odkazu od 12.2.2024 ZDE a následně každé pondělí. Věříme, že vás nová struktura výdělků potěší. Díky automatizované funkci násobku, která v reálném čase reflektuje zákaznickou poptávku a vaše výdělky úměrně zvyšuje, není nutné nadále udržovat hladinu minimálního výdělku za objednávku. Samozřejmě budete mít i nadále možnost se rozhodnout, zda konkrétní objednávku přijmete nebo odmítnete.

Nadále platí, že pro dosažení maximálních výdělků je rovněž důležitá míra přijetí objednávek, protože vám algoritmus přiděluje pokaždé nejbližší možnou objednávku. Partnerští kurýři s nejvyššími výdělky mají míru přijetí přibližně 90 %. Díky vysoké míře přijetí mají mezi jednotlivými objednávkami menší prostoje a stihnou tak během doby, kdy jsou online, doručit více objednávek. Proto doporučujeme se kolem této hodnoty pohybovat.

Komentáře jsou uzavřeny.