Struktura výdělků v Praze s platností od 18.09.2023

Struktura výdělků v Praze s platností od 18.09.2023

Vážení partnerští kurýři,

rádi bychom vám touto cestou představili vylepšenou strukturu výdělků která vám umožní získat vyšší ohodnocení v jednotlivých částech Prahy. Na následujícím odkazu můžete nalézt mapu rozdělení Prahy do jednotlivých zón. Díky této mapě se snadno můžete orientovat, kde dosáhnete jakých výdělků.

Proč je město rozděleno do zón?

Počet objednávek se v průběhu dne na jednotlivých místech Prahy liší a s tím i vaše úsilí vynaložené při doručování objednávek. Roli může hrát nejen dopravní špička, ale i míra poptávky zákazníků. Ta se může v jednotlivých částech Prahy lišit podle denní doby a toho, zda se zákazníci nacházejí v kancelářích nebo například doma.

Cílem této změny je lépe poukázat na oblasti, ve kterých se vám v daný moment vyplatí více doručovat.

Struktura výdělků ve většině zón (YELLOW ZONES) zůstává stejná, jako doposud. Avšak například v modrých zónách (BLUE ZONES) obdržíte ještě vyšší odměnu za vyzvednutí v nejvíce exponovaných časech obědů. Jednotlivé zóny vám pomohou pohybovat se v oblastech s vyšším počtem objednávek a tím minimalizovat prostoje, během kterých nevyděláváte a navýšit tak vaše výdělky. 

Výkonnost jednotlivých zón budeme monitorovat na týdenní bázi a každý pátek vám zašleme aktualizovanou mapu se strukturami výdělků dle jednotlivých zón. Doporučujeme si tedy uložit tento odkaz: https://sites.google.com/bolt.eu/prague-earnings-by-zone/home.

Výdělek se skládá z částky za doručení i vyzvednutí objednávky a odměny za ujeté kilometry od přijetí objednávky do restaurace až po doručení objednávky zákazníkovi:

  • Odměna za každý ujetý kilometr – 12,50 Kč
  • Odměna za doručení na jednu lokalitu – 15,00 Kč
  • Odměna za vyzvednutí z jedné lokality

Příklad:
Modelová objednávka v čase 11:30

  • Odměna za vyzvednutí: 30,00 Kč
  • Odměna za doručení: 15,00 Kč
  • 4 ujeté kilometry od místa přijetí objednávky až k zákazníkovi: 4 × 12.50 Kč = 50,00 Kč
  • Celkový výdělek je 95,00 Kč
Komentáře jsou uzavřeny.