Zvýšení minimálního výdělku v Praze s platností od 28.10.2022

Zvýšení minimálního výdělku v Praze s platností od 28.10.2022

Vážení partnerští kurýři,

rádi bychom vám poděkovali za vaší zpětnou vazbu, kterou nám poskytujete od spuštění nové struktury výdělků, díky které získáváte odměnu za každý ujetý kilometr včetně cesty do restaurace. Tato struktura vám zajistila rostoucí výdělky, díky kterým jsou pro vás objednávky ze vzdálenějších restaurací finančně zajímavější a jejích přijímání vám zvyšuje výdělky.

Abychom vám zajistili, že pro vás budou dostatečně ještě zajímavější i objednávky na kratší vzdálenost, rozhodli jsme se znovu zavést minimální výdělek ve výši 60 Kč.

Pro spojené objednávky bude platný minimální výdělek 80 Kč. Nebude se vztahovat na každou objednávku zvlášť, ale na jejich součet. V praxi to znamená, že u spojených objednávek máte jistotu, že váš výdělek bude v součtu alespoň 80 Kč. Pro spojené objednávky je však charakteristické, že celková trasa je delší a vy v součtu získáte mnohem vyšší výdělek v porovnání s časem, který s objednávkami strávíte.

Aktuální systém výdělků je nastavený tak, abyste při přijímání všech objednávek dosáhli na maximální výdělky, každá objednávka se vám vyplatila a vy tak neměli časové prostoje.

Komentáře jsou uzavřeny.