Praha – Bonusy za kladné hodnocení platné od 11.04.2022 a nová struktura výdělků platná od 12.04.2022

Praha – Bonusy za kladné hodnocení platné od 11.04.2022 a nová struktura výdělků platná od 12.04.2022

Vážení partnerští kurýři,

rádi bychom vám představili nový bonus, který můžete získat už od dnešního dne, tj. pondělí 11. dubna, a jeho výši můžete ovlivnit vy sami!

Rádi bychom ještě více ocenili skvělý servis, který zákazníkům Bolt Food poskytujete, a proto od nás můžete už ode dneška získat za každou objednávku, kterou zákazníci ocení v aplikaci palcem nahoru, 10 Kč navíc.

Výše bonusu

Celková částka není nikterak zastropovaná a záleží zcela na vámi poskytovaném servisu kolik kladných hodnocení získáte. Vynést objednávku ke dveřím, řídit se pokyny u objednávky, mít upravený vzhled, používat Bolt Food box nebo jen popřát dobrou chuť, to vše vám pomůže získat mnoho kladných hodnocení. Věřte, že zákazník váš profesionální přístup ocení a vy tak snadno získáte výdělek navíc.

Pokud budete chtít zákazníka poprosit o kladné hodnocení, postupujte prosím velice opatrně. Pokud se zákazník bude cítit do hodnocení nucen, jeho celkový dojem z objednávky bude spíše negativní a to se na vašem hodnocení může projevit.

Zkuste zákazníkovi při předání popřát dobrou chuť a požádat ho, aby vám po jídle zanechal v aplikaci hodnocení, pokud bude mít chvilku čas. Pokud jsou zákazníci o hodnocení slušně požádáni, ale necítí hodnocení jako povinnost, množství hodnocení je zpravidla vyšší. Což znamená i vyšší bonus pro vás.

Jak získat bonus za kladné hodnocení?

Pro získání bonusu je zapotřebí za poslední 2 týdny:

  • doručit v součtu alespoň 85 objednávek

držet průměrnou míru přijímání objednávek alespoň na 85 %

Příklad:

Týden 0 (4.4. – 10.4.) – 65 doručených objednávek
Týden 1 (11. 4. – 17. 4.) – 24 doručených objednávek a 14 kladných hodnocení

  •  podmínka doručených objednávek pro získání bonusu je splněna 65+24=89
  •  získáváte bonus 140 Kč (14×10 Kč), který vám bude odeslán 18.4.2022

Týden 2 (18. 4. – 24. 4.) – 62 doručených objednávek a 29 kladných hodnocení

  • podmínka doručených objednávek pro získání bonusu je splněna 24+62=86
  • získáváte bonus 290 Kč, který vám bude odeslán 25.4.2022

Týden 3 (25. 4. – 1. 5.) –  47 doručených objednávek a 23 kladných hodnocení

  • podmínka pro získání bonusu je splněna 62+47=109
  • získáváte bonus 230 Kč, který vám bude odeslán 2.5.2022

Týden 4 (2. 5.–8. 5.)     – 30 doručených objednávek a 17 kladných hodnocení

  • podmínka pro získání bonusu NENÍ splněna (47+30=77)

Vyšší násobky a nový způsob výpočtu výdělků

Rádi bychom vám představili nový způsob výpočtu vašich výdělků, který vám zajistí vyšší výdělek za každý ujetý kilometr a to během celého dne. Váš základní výdělek se i nadále bude skládat z částek:

  • Vyzvednutí objednávky – 12.5 Kč
  • Doručení objednávky – 12.5 Kč
  • Ujeté kilometry z restaurace k zákazníkovi – 15 Kč/km

Nový systém vám však zaručí, že budete více odměňováni za ujeté kilometry, se kterými máte spojenou největší část nákladů, i kvůli stále vysokým cenám pohonných hmot. Zde bychom rádi připomněli možnost získání Bolt Benzina karty, díky které na pohonných hmotách můžete ušetřit několik Kč na každém litru. Zároveň můžete využít zvýhodněných cen za na pronájem elektrických skútrů od společností BeRider nebo Blinkee.city. Hlavní část vašeho výdělku tak bude nově celý den násobena vyšším bonusem, poplatek za vyzvednutí a doručení zvýšené sazbě nově podléhat nebude. I nadále můžete počítat s minimálním výdělkem 70 Kč za každou doručenou objednávku a v tabulce níže zasíláme přehled, kolik získáte za každý ujetý kilometr v jednotlivé časy s již zahrnutým bonusem, ke kterým si můžete přičíst částku za vyzvednutí a doručení objednávky. S novým způsobem výdělků můžete počítat od 12.4.2022.

Zároveň vám chceme připomenout, že výše bonusu se odvíjí od času přijetí objednávky partnerským kurýrem. I když se tedy doručení odehrává během času s bonusem např. 30 %, ale objednávka byla přijata v čase, kdy platí bonus 60 %, za objednávku dostanete vyšší bonus.

Věříme, že vyšší výdělky za každý ujetý kilometr společně s bonusem za každé kladné hodnocení pro vás budou zajímavou novinkou a pomohou vám dosahovat vyšších výdělků.

Komentáře jsou uzavřeny.